Районна газета

СЕМІНАР НА ТЕМУ: «ОБОВ’ЯЗКИ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ. ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА ДО ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ТА МАЛИХ ВИРОБНИКІВ. ГНУЧКИЙ ПІДХІД.»

Семінар на тему: «обов’язки операторів ринку. вимоги законодавства до закладів громадського харчуваннята малих виробників. гнучкий підхід.»

Дата проведення:                  19.10.2018

Місце проведення:                 м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 160

                                            Сумський національний аграрний                                                                                                                        університет, головний корпус, ауд. 329

Програма семінару

9.30 - 10.00

Прибуття та реєстрація.

10.00 - 10.15

Привітання. Обговорення мети заходу.

10.15 - 11.00

Огляд нового харчового законодавства.

11.00 - 11.30

Перерва на каву.

11.30 - 12.30

Впровадження нових методів державного контролю відповідно до Закону України № 2042.

12.30 - 13.30

Детальний розгляд вимог законодавства до малих підприємств (у тому числі громадського харчування)

13.30 - 14.30

Обід

14.30 - 15.30

HACCP – застосування гнучкого підходу.

15.30 - 16.15

HACCP для закладів громадського харчування.

16.15 - 16.30

Обговорення*. Завершення семінару.

* Учасники семінару будуть мати можливість задавати питання не лише наприкінці заходу, але і протягом усіх презентацій.